Vanuit de opgebouwde expertise uit de landmeetkunde, zijn we van oordeel dat we ook bij de verkoop en verhuur van uw vastgoed een meerwaarde kunnen bieden.

De filosofie van Topo Plus begint met het feit dat wij ons niet willen laten meeslepen in de carrousel van belovers die de verkopers onrealistische verkoopprijzen voorliegen.

Bij een verkoop starten wij als landmeetkunde- en expertisekantoor steeds vanuit een realistische waardebepaling van het onroerend goed. Op deze berekende waardebepaling baseren wij ons om in samenspraak met de verkoper een vraagprijs te bepalen.

Wie de dag van vandaag een woning, appartement,.. verkoopt dient te beschikken over een aantal attesten. Het wordt er niet eenvoudiger op en daarom stellen wij uw verkoopsdossier van A tot Z op en zorgen wij voor alle nodige documenten (opzoekingen kadaster, EPC, elektriciteitsattest, OVAM attest, eventuele landmeetkundige opmetingen).

Heeft u interesse in onze niet alledaagse aanpak, bent u nieuwsgierig naar onze manier van werken en wenst u uw eigendom op een efficiënte en professionele manier te verkopen of te verhuren? Contacteer ons dan vrijblijvend voor advies.