Beste bezoeker,

Als expertisebureau hebben wij twee kernactiviteiten, meerbepaald landmeetkunde & expertise en immobiliën. Onze naam TOPO PLUS verwijst eveneens naar deze activiteiten.

Kristof oefent sinds 2000 het beroep van landmeter uit en heeft gedurende de jaren zijn kennis versterkt en ervaring opgebouwd. Expertise dossiers, waardebepalingen, opmetingen, verkavelingen, bouwaanvragen, plaatsbeschrijvingen,.. het behoort allemaal tot het takenpakket.

Vanuit de opgebouwde expertise uit de landmeetkunde, zijn we van oordeel dat we ook bij de verkoop en verhuur van uw vastgoed een meerwaarde kunnen bieden.

Sinds 2008 beslisten wij dan ook deze activiteiten uit te breiden en ons te wagen op de vastgoedmarkt, namelijk de verkoop en verhuur van onroerend goed.

Heeft u interesse in onze niet alledaagse aanpak, bent u nieuwsgierig naar onze manier van werken ? Contacteer ons dan vrijblijvend voor advies.

We wensen u een aangenaam bezoek aan onze site en hopen u in de toekomst van dienst te zullen zijn. Bent u reeds klant van ons, dan danken we u voor het vertrouwen.

Inneke & Kristof,

de zaakvoerders